The Unanimously Soaking Dusting - Tonight Ill Be Staying Here With You

Renovera stugan

Posted Feb. 10, 2017, 11:22 a.m. By udolat Tags: HemJag tycker om inredning och sådant. Jag brukar göra det mesta själv tillsammans med min pojkvän. Han är väldigt duktig på snickerier, vilket är bra för vi kan komma väldigt billigt undan när vi renoverar. Vad vi båda saknar är dock talangen att jobba med textil. Aldrig har vi någonsin kunnat sy en enda liten kudde eller den mest simpla gardin. Inte ens när jag gick i skolan och hade syslöjd. Jag var så fruktansvärt kass på att sy så jag fick fråga min lärare de mest simpla grejer varenda sylektion. Samma frågar varje vecka, tycker nu i efterhand lite synd om min stackars lärare som alltid fick förklara hur man trädde en symaskin varje lektion med mig. Jag kunde inte sy men jag var litet bättre på att virka i alla fall. Någon liten talang måste man ha, även om om den är väldigt, väldigt liten.

Man nu när vi håller på att renovera vår lilla sommarstuga så kommer vi alltid till problemet med gardiner. Man kan ju köpa, men vår stuga är inte i standard mått så någon av oss måste ändå sy upp dem. Vi har annars pratat om att köpa lamellgardiner i stockholm. Då slår vi två flugor i en smäll! Stugan kommer att få insynsskydd och vi kommer få gardiner. Typ. Stugan har ett parti med nästan bara fönster från golv till tak, där tror vi att lamellgardiner kan passa väldigt bra. Plus att det alltid är trevlig när vi kan slippa att sy en massa. 

Kuddar är desto enklare där kan man bara köpa färdiga och man behöver inte justera dem. Gardiner kan bli så kluriga så det blir skönt när lamellgardinerna kommer upp så slipper vi fundera på det. Blir skönt att få lite insyns skydd också. Det känns lite öppet just nu.