The Unanimously Soaking Dusting - Tonight Ill Be Staying Here With You

Hon var så ledsen idag

Posted Jan. 4, 2016, 12:29 a.m. By udolat

Jag pratade med min svägerska som har adopterat en son för ett par månader sedan. Det är rena rama lyckan för henne mesta delen av tiden. Men idag har hon bara gråtit. Hon har gråtit över att hennes lyckligaste dag måste ha varit hans biologiska mammas värsta dag och idag kan hon inte komma över den känslan att någonstans sörjer någon samma barn som hon älskar så högt. Men jag sa till henne att det är viktigt att hon kommer i håg att de oftast adopterar bort sina barn därför att de älskar dem och vill att de ska få en bra familj där de kan få det bättre än det liv de kan erbjuda. De önskar nog inget hellre än att det barnet som de gav upp får kärlek och omtanke där de hamnar.