The Unanimously Soaking Dusting - Tonight Ill Be Staying Here With You

Galning

Posted June 5, 2015, 6:57 p.m. By udolat

Vilken galning jag såg på youtube idag. En kille som är fruktansvärt duktig på BMX såg jag. De hade byggt upp en hög och brant ramp som han tog sats från. Han kom upp i riktigt hög fart, självklart ledde rampen fram till en avstats. Vad skulle han göra för trick, jo världens genom tidernas allra första backflip på BMX, men inte ett varv, tre varv i ett enda hopp. Fatta vilken rotation man måste få upp om man ska hinna snurra tre varv innan man landar ett par sekunder senare. Först fick man se hans hop från hjälpkameran, hela världe bara fladdarde förbi och han satte landningen helt perfekt. Efter det fick man se det filmat mer objektivt, vilken tok, fattar inte hur han vågar.